Bu forma Tezz və Tezz Biznes tətbiqlərindəki hesabınızın silinməsi üçündür. Tətbiqə girişiniz varsa, ən sürətli yol tətbiqin özüdür: Profil → Hesabı sil.
Formanı göndərdikdə hesabınız dərhal silinmir — şəxsiyyət təsdiqindən sonra silinmə başlayır. Nə silinir və nə qədər saxlanılır: Hesabın silinməsi şərtləri.